Βιολογικές Θεραπείες

Οι τένοντες βρίσκονται παντού στο σώμα και μέσω αυτών γίνονται οι διάφορες κινήσεις. Γίνονται τόσα εκατομύρια κινήσεις στη ζωή ένος ανθρώπου.

Γι’αυτό, οι τένοντες καταπονούνται πολύ άρα φθείρονται και παθαίνουν φλεγμονή.Άρα, οι τενοντίτιδες είναι εξαιρετικά συχνές και δύσκολο να τις ξεφορτωθούμε! Υπάρχουν όμως και εξαιρετικά καλά νέα!

Το σώμα μας, μπορεί και αυτοθεραπεύεται. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Οι βιολογικές θεραπείες προέρχονται από το ίδιο μας το αίμα! Είναι από τη φύση τους, γεμάτα με σπουδαία συστατικά που προάγουν την θρέψη, την επούλωση και την αναγέννηση των ιστών.

Μεγάλη πληθώρα από διάσημους επαγγελματίες αθλητές έχουν αναφέρει ευεργετικά αποτελέσματα στην καριέρα τους, όπως: Oι τενίστες Rafael Nadal, Maria Sharapova, ο διάσημος γκολφέρ Tiger Woods, ο εκλιπών ΝΒΑ σταρ Kobe Bryant και άλλοι πολλοί. Η καινοτόμος αυτή θεραπεία χρησιμοποιείται ευρέως στα κορυφαία νοσοκομεία της Αμερικής, όπως για παράδειγμα στο Hospital for Special Surgery, στη Mayo Clinic, στην Cleveland Clinic, στο Johns Hopkins, και άλλα μεγάλα Ιδρύματα του Εξωτερικού.

Πώς γίνεται; Παίρνουμε αυτά τα φυσικά συστατικά από το σώμα, και χωρίς άλλα φάρμακα ή πρόσθετα, τα διοχετεύουμε στην περιοχή που πάσχει και τα αφήνουνμε να θρέψουν, να αναγεννήσουν και να επουλώσουν τους ιστούς! Στη θεραπεία παίρνουμε αίμα από εσάς, όπως σε μια απλή αιμοληψία. Στο εργαστήριο, απομονώνουμε τα πολύτιμα σθστατικά από το αίμα.

Η θεραπεία είναι τελείως φυσική, και έχει το σπουδαίο πλεονέκτημα να μην έχει τις παρενέργειες που έχουν τα φάρμακα! Κατόπιν, το διοχετεύουμε με μια ένεση, στην περιοχή που πάσχει.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΛΕΣ οι https://chloros-orthopedikos.gr/ δεν έχουν την ίδια θεραπευτική ικανότητα!

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, τόσο στη θεωρία, όσο και στην πράξη και, να ξέρει να “μαγειρεύει” τη δική του προσωπική συνταγή ώστε να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα! Γιατί να επιλέξετε τη θεραπεία με βιολογικές θεραπείες στην ΤΕΝΟΝΤΙΤΙΔΑ;

  • Πρώτον, η θεραπεία με της τενοντίτιδας με βιολογικές θεραπείες είναι ελάχιστα επεμβατική, ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ.
  • Δεύτερον, η θεραπεία της τενοντίτιδας με βιολογικές θεραπείες είναι ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ή πρόσθετους παράγοντες: είναι μια φυσική θεραπεία που χρησιμοποιεί το αίμα του ίδιου του ασθενούς, έτσι μειώνοντας τον κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών ή παρενεργειών.
  • Τρίτον, η θεραπεία της τενοντίτιδας με βιολογικές θεραπείες έχει αποδειχθεί ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ στη θεραπεία διαφόρων τύπων τενοντίτιδας, συμπεριλαμβανομένων: – Τενοντίτιδα ώμου (υπερακανθίου) – Τενοντίτιδα αγκώνα (επικονδυλίτιδα αγκώνα, ή “αγκώνας του τενίστα”) – Τενοντίτιδα DeQuervain – Τενοντίτιδα γόνατος (γόνατο του άλτη) – Τενοντίτιδα Αχιλλείου – Πελματιαία απονευρωσίτιδα (ή αλλιώς “άκανθα”)
YouTube video
YouTube video

Eπικοινωνήστε με τον γιατρό

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας

Κλείστε ραντεβού